Actueel bijbelleesrooster | Geef hoop | extra podcasts | gezins-catechese
Speciaal bijbelleesrooster
Doorgaan (of beginnen) met geloven
 
Ineens zit je met het hele gezin thuis. Maak van de gelegenheid gebruik en lees met het gezin aan tafel uit het speciaal voor deze week geschreven bijbelleesrooster.
 
Heb je wat jongere kinderen? Gebruik dan de gezinsmomenten. Deze hebben we samen ontwikkeld met de Hervormde Zondagscholenbond, de Mannenbond en de Vrouwenbond.
 
Bekijk het bijbelleesrooster
Kinderkerkboekje
 
Een kerkdienst luisteren of kijken in de eigen woonkamer, voor kinderen is het een gekke en verwarrende tijd. Om kinderen te helpen om zich te concentreren en actiever bij de dienst te betrekken hebben we een kerkboekje gemaakt.
 
Download het boekje
Geef hoop - Stuur een kaartje
 
Vervelen de kinderen zich thuis? Geef hoop! Bij het Diaconaal project hebben we een leuke actie. Stuur jouw kaartje naar kinderen in Mozambique. Laat je kinderen een vrolijk kaartje knutselen (extra leuk met een mooie tekst in het Engels) en stuur deze naar ons o.v.v. Diaconaal project. 
 
Bekijk ons adres
Extra podcasts
 
Voor veel tieners is dit een spannende of juist een hele saaie tijd. Daarom brengen wij de komende weken extra afleveringen van onze podcast JONG uit. Deze afleveringen komen op donderdag uit en geven jongeren een extra bemoediging. 
 
Onze podcast wordt verstuurd via WhatsApp en is te luisteren via Spotify en onze website
 
Abonneer op onze podcast
Gezinscatechese
 
De catecheselessen gaan niet meer door. Hoe mooi zou het zijn, als ouders deze taak thuis op zich nemen. Daarom bieden we de laatste zes lessen van Follow Me en Follow Me Next aan als download en delen we lessen uit Leer & Leef. Ook staat er een filmpje van ds. J. Reijm uit Rotterdam online met de Follow Me catecheseles ‘Pandemie en de Bijbel’.
 
Tip: vraag de catecheet om tips voor de les.
 
 
Download de lessen
 
De HGJB is afhankelijk van giften, donaties en nalatenschappen. Help mee jongeren te stimuleren met God te leven en word donateur!
 
 
Prins Bernhardlaan 1, 3722 AE, Bilthoven
Bereikbaar via 030 - 228 54 02 / info@hgjb.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze mailing is verzonden naar hquintvanginkel@gmail.com
Je ontvangt deze mailing omdat je in ons relatiebestand staat, en/of eerder een product of dienst af nam.